شیوع هپاتیت آ در دانش آموزآن استان مفرق در اردن

ابراهیم بنانی هانی، رئیس کمیته بهداشت و درمان مجلس نمایندگان، پس از افزایش موارد هپاتیت A در میان دانش آموزان مدارس در منطقه آکیدر مفرق، خواستار توجه بیشتر دولت به این منطقه شده است که به مدت طولانی درگیر بیماری هستند.

وزارت بهداشت اردن از تاریخ 22 اوت 2017، 32 بیمار مبتلا به هپاتیت A را در دانش آموزانی از منطقه اکیدر در استان مفرق ثبت کرده است. حاتم عزوی، سخنگوی وزارت بهداشت، گفته است شکی نیست که هپاتیت A در منطقه به دلیل کمبود بهداشت در بهداشت و امکانات عمومی گسترش یافته است.

هانی اولیمات، مدیر کل سلامت مفرق در وزارت بهداشت، گفت ما با یک اپیدمی مواجه نیستیم و میزان عفونت قبلی در بزرگسالان بیش از 90 درصد است.

وزارتخانه بهداشت آزمایشات مربوط به منابع آب در مدارس و خانه ها را انجام داده و هیچ نشانه ای از ویروس یافت نشده است. مقامات بهداشتی منطقه می گویند که این بیماری از طریق به اشتراک گذاشتن اقلام شخصی مانند حوله در مراکز بهداشت عمومی پخش می شود.