صفر تا صد واکسن آنفلوانزا

دکتر احسان مصطفوی، رئیس مرکز تحقیقات بیمارهای نوپدید و بازدید انستیتو پاستور ایران در مصاحبه با خبرگزاری فارس به سوالات مرتبط با واکسن آنفلوانزا پاسخ داده است.

اهم مطالب:

 ۶۰۰ هزار مرگ سالانه در اثر ابتلا به آنفلوانزا در جهان ثبت می شود.
 سالانه ۵ تا ۱۵ درصد از جامعه به ویروس آنفلوانزا آلوده می‌شوند.
 معمولاً در ایران افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزا از نیمه‌ مهرماه تا نیمه اسفندماه مشاهده می‌شود.
 به دلیل دریفت آنتی‌ژنی (تغییرات وسیع در ژن ویروس آنفلوانزا که سالانه اتفاق می‌افتد) ممکن است ایمنی‌های قبلی که در بدن افراد به دلیل تزریق واکسن تزریق شده، در برابر ویروس های جدید در سال بعد پاسخگو نباشد؛ بنابراین لازم است که واکسن‌های آنفلوانزا سالانه به‌روز و مجدداً به افراد تزریق شوند.
 تزریق واکسن آنفلوانزا به تمام افراد بالای ۶ ماه توصیه شده است اما در این میان، بعضی افراد (نظیر افراد بالای ۶۰ سال، پزشکان و کادر درمان، افرادی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای خاص مانند بیماری‌های قلبی، ریوی، دیابت و پرفشاری خون هستند یا افرادی که سابقه پیوند عضو دارند، خانم‌های باردار و کودکان زیر ۵ سال) در معرض خطر ابتلا به اَشکال شدیدتر بیماری هستند و از این‌ رو تزریق واکسن به آن‌ها بیشتر توصیه می‌شود.
 توصیه می‌شود نوزادان زیر ۶ ماه و افرادی که در تزریق‌های قبلی واکسن آنفلوانزا عوارض آلرژیک و حساسیت‌های شدیدی را تجربه کرده‌اند، تزریق واکسن را انجام ندهند.
 انتظار می‌رود هر ماده بیولوژیکی که وارد بدن می‌شود، عوارضی در اثر مصرف آن اتفاق بیفتد. در اکثر موارد واکسن آنفلوانزا یا عوارض خاصی ندارد یا عوارض خفیفی مانند قرمزی، تورم و درد محل تزریق ایجاد می‌شود.
 از سال ۱۷۰۰ تا ۱۸۸۹، پاندمی‌های آنفلوانزا تقریباً هر ۵۰ تا ۶۰ سال و بعد از آن، پاندمی‌ها تقریباً هر ۱۰ تا ۲۵ سال یک‌بار رخ می‌دهند و بنابراین باید در کنار توجه به آنفلوانزا فصلی، به پاندمی این بیماری هم توجه کافی داشته باشیم.

لینک خبر:

https://farsnews.ir/Tannaz3827/1727768719781582199/صفر-تا-صد-واکسن-آنفلوانزا؛-چه-کسانی-نباید-آن-را-دریافت-کنند؟

 

صفر تا صد واکسن آنفلوانزا
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
نویسنده :

مدیر سیستم

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
آخرین بروزرسانی: 1403/07/10 11:02