english فارسی       صفحه اصلی     اخبار پایگاه    ارتباط با ما

اخبار بیماری های جهان
دور جدید فعالیت های پایگاه
Skip Navigation Links Skip Navigation Links کارکنان
Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links Skip Navigation Links اکنلو و جاذبه های اطراف آن
برنامه استراتژیک
گزارش عملکرد سالیانه
Skip Navigation Links

اجباری شدن واکسیناسیون کودکان در ایتالیا:

وزارت بهداشت ایتالیا اعلام کرد: از ورود دانش‌آموزان واکسینه نشده در مدارس دولتی این کشور ممانعت به عمل می‌آید. طبق اعلام وزارت بهداشت ایتالیا قرار است از پایان هفته آینده از ورود کودکان واکسینه نشده به مدارس دولتی جلوگیری شود.

طبق آمارهای موسسه ملی سلامت ایتالیا موارد ابتلا به سرخک در سراسر ایتالیا در ماه آوریل در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته بیش از پنج برابر افزایش یافته است. مقامات حوزه سلامت ایتالیا هشدارهای پی در پی در مورد افزایش ابتلا به بیماری‌های عفونی در این کشور صادر کرده‌اند. به رغم این اقدام وزارت بهداشت ایتالیا وزیر آموزش این کشور تاکید کرد: در تلاش برای ارائه راهکاری هستیم تا واکسیناسیون بدون نادیده گرفتن حق تحصیل، اجباری شود.

کانال بیماری های عفونی نوپدید و بازپدید :

@EmergingInfDis

اطلاعات بیشتر:

من طاعون را انتخاب نکردم بلکه آن مرا انتخاب کرد!

مارسل بالتازار (1350-1286 شمسی)، موسس پایگاه