هزینه برای ساخت مراکز تشخیص و درمان بیماری های نوپدید و بازپدید، سرمایه گذاری برای اتفافات ناگوار در آینده است!

بروس ریبنر، سرپرست واحد بیماری‌های خطرناک عفونی در بیمارستان دانشگاه Emory امریکا است. او که از ۱۲ سال پیش خود را آماده وجود بیماری های خطرناک در امریکا کرده بود اینچنین می گوید: «به‌عنوان یک اپیدمیولوژیست و متخصص بهداشت در هر بیمارستانی که بوده‌ام هشدار می‌دادم یک واحد مثل واحد ما [واحد بیماری‌های خطرناک عفونی] تأسیس کنند. در اکثر جاها هیچکس توجهی نشان نمی‌داد، چون… انگار قرار نیست اینجا چنین اتفاق‌هایی [شبیه شیوع ابولا] بیافتد».

با این وجود، او در اداره کردن واحدی که سرپرستی‌اش را در بیمارستان دانشگاه اموری به عهده داشت، مجدانه عمل می‌کرد. او میگوید «باید این را به شما بگویم که احساس نوح را داشتم که داشت کشتی‌اش را می‌ساخت. این واحد، ۱۲ سال فعال بود… بخشی از وجودم به من می‌گفت که هی! خیلی مأیوس‌کننده‌ست که این‌همه سال اینجا رو باز گذاشتیم و این‌همه هزینه صرفش کردیم و واقعاً هم [بهش] احتیاجی پیدا نکردیم. حدس می‌زنم عاقبت معلوم شد که حق با من است».

او در خصوص اوج گیری بیماری ها در امریکا و موارد ابولا می‌گوید: «متأسفانه واضح است؛ آن‌ها آن‌نوع برنامه‌ریزی‌ای که برای احتمال مراجعه هر لحظه یک بیمار احتیاج است را نداشتند. من وضعشان را درک می‌کنم. این واقعاً زنگ خطری بود مبنی بر اینکه تمام بیمارستان‌ها باید آماده باشند و از نیروهای تخصصی بهداشتی و اپیدمیولوژیست استفاده کنند.»

اطلاعات بیشتر: