تصویب رویکرد جهانی جامع در مجمع جهانی بهداشت در برابر بیماری های منتقله از حشرات:

نمایندگان شرکت کننده در هفتادمین مجمع بهداشت جهانی (WHA) در ژنو در ماه می گذشته قطعنامه ای را برای پاسخ به بیماری های منتقله از حشرات تصویب کردند که هدف آن پیشگیری، شناسایی، گزارش و پاسخ به شیوع بیماری های منتقله از حشرات در سراسر جهان از طریق یک روش جامع یکپارچه می باشد.

این قطعنامه از کشورهای عضو می خواهد به منظور توسعه و یا انطباق استراتژی های ملی کنترل بیماری های منتقله از حشرات، از یک رویکرد استراتژیک یکپارچه تبعیت نمایند.

کانال بیماری های عفونی نوپدید و بازپدید :

@EmergingInfDis

اطلاعات بیشتر: