طغیان کمپیلوباکتر در انگلستان:
تا کنون، 6 مورد ابتلا به campylobacteriosis ناشی از مصرف شیر غیر پاستوریزه (خام) در منطقه Sizergh [لیکلند جنوبی، کامبریا] گزارش شده است. بازرسان بهداشت محیط در حال حمایت از تحقیقاتی هستند که توسط آژانس استانداردهای غذایی انگلستان آغاز شده است. کارشناسان بر این باورند محتمل ترین علت شیوع، مصرف شیر خام است که احتمالا از یک دستگاه فروش اتوماتیک در روی داده است. صاحب دستگاه بطور داوطلبانه پذیرفته است که فروش شیر خام به مردم را به حالت تعلیق در آورد.
کامپیلوباکتر (از سردههای شاخه پروتئوباکتریا ، رده اپسیلونپروتئوباکتریا است. این باکتری گرم منفی است. کمپیلوباکتر شایعترین میکروارگانیسم در مسمویت غذایی است که طبق آمار سالانه ۲٫۴۴ میلیون نفر در ایالات متحده با علائم دل پیچه، دل درد، اسهال و تب به مراکز درمانی مراجعه میکنند. علت اغلب این عفونت به دلیل خوردن گوشت خام و یا آلوده طیور است.
اطلاعات بیشتر:
http://www.cumbriacrack.com/2016/12/22/six-food-poisoning-cases-linked-unpasteurised-milk-kendal-farm/