انتخاب رییس پایگاه به عنوان عضو هیات علمی نمونه

مراسم جشن روز پژوهش و فناوری انستیتو پاستور ایران در روز دوشنبه 14 دی ماه 1394 در تالار شهید مدرس انستیتو برگزار گردید.

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی فیلم تهیه شده در خصوص فعالیتهای پژوهشی در انستیتو پاستور پخش گردید، سپس جناب آقای دکتر بوذری معاون تحقیقات وفناوری در خصوص فعالیتهای پژوهشی در پاستور و اتصال پژوهش و آموزش به فناوری و تولید مطالبی بیان نمودند.

سپس جناب آقای دکتر قانعی رئیس انستیتو با اشاره به کسب رتبه های ملی و بین المللی پاستور و کسب رتبه اول دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 2 از محققین و پژوهشگران انستیتو تقدیر و تشکر نمودند و ابراز امیدواری کردند این روند همچنان ادامه یابد.

در پایان این مراسم از اقای دکتر احسان مصطفوی، رییس پایگاه، به عنوان دانشیار برگزیده انستیتو پاستور ایران تجلیل شد.