جلسه بازدید اعضای هیات رییسه، تعدادی از اعضای هیات امنا و مدیران انستیتو پاستور ایران از پایگاه تحقیقاتی بیماری های نوپدید و بازپدید

جلسه بازدید اعضای هیات رییسه، تعدادی از اعضای هیات امنا و مدیران انستیتو پاستور ایران با پایگاه تحقیقاتی بیماری های نوپدید و بازپدید در تاریخ 23 مردادماه 1393 در این پایگاه تحقیقاتی برگزار شد. در این جلسه که با حضور نمایندگان مرکز مدیریت بیماری های واگیر، آزمایشگاه مرجع سلامت، دانشگاه علوم پزشکی همدان و گروه جونده شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد مسائل و مشکلات پایگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در ابتداي جلسه آقاي دكتر ملك افضلي، عضو هیات امنا، ضمن مرور اجمالي برگذشته بهداشت كشور و اهميت پايگاه اكنلو، لزوم معرفي بهتر پايگاه را تأكيد فرمودند. ايشان بیان فرمودند كه دانشجويان رشته های مختلف مي توانند نقش فراگيرنده را در این پایگاه ارزشمند داشته باشند. تأكيد ويژه ايشان نگاه بين المللي به پایگاه بود.

آقاي دكتر قانعي، رياست انستيتو پاستور ايران، ضمن تأكيد براهميت پايگاه اكنلو و لزوم استمرار حمايت هاي انستيتو از توسعه این پایگاه، مطرح كردند كه آموزش در این پايگاه تحقیقاتی بايد در برنامه هاي آموزشي انستيتو گنجانده شود. دكتر قانعي ضرورت حمايت از مطالعات فيلد را تأكيد نمودند.