انعقاد تفاهم نامه همکاری بین پایگاه و انجمن میکروب شناسی ایران

بر اساس تفاهم نامه همکاری ای که بین پایگاه تحقیقاتی بیماری های نوپدید و بازپدید و انجمن میکروب شناسی ایران امضا شد، طرفین متعهد شدند حد اعلای تلاش خویش را در جهت توسعه فعالیت های علمی و تحقیقاتی مبذول داشته و از هیچ کوششی در این جهت خودداری ننمایند.

موضوع این تفاهم نامه، همکاری برای ارتقاء سطح علمی از طریق انجام پژوهش های هدفمند در حوزه بیماری هاي عفوني نوپديد و بازپديد با تمرکز بر بیماری های طاعون، تولارمی و تب کیو می باشد و زمینه های همکاری های متقابل تعریف شده در این تفاهمنامه موارد زیر بوده است:

اجرای پروژه های مشترک تحقیقاتی (کاربردی) در اقصی نقاط کشور و با تمرکز بر پایگاه تحقیقاتی.

ارتقاء توانمندی تحقیقاتی طرفین با اجرای دوره های کارآموزی و کارورزی به ویژه برای دانشجویان انجمن و پایگاه تحقیقاتی.

ارتقاء توانمندی علمی با اجرای برنامه فرصت و ماموریت های علمی اساتید و کارکنان انجمن و پایگاه تحقیقاتی.

فراهم ساختن امکان استفاده از آزمایشگاه های پایگاه تحقیقاتی توسط انجمن و بالعکس.

انجام پایان نامه های دانشجویی و طرح های تحقیقاتی مشترک.

برگزاری دوره های آموزشی داخلی و بین المللی مشترک با فراهم ساختن شرایط شرکت کارکنان هر کدام از دو مرکز در دوره های آموزشی برگزار شده توسط طرف دوم.